Ajax gaat door met twintigjarige goalie: nieuw contract tot medio 2020

Ajax gaat door met twintigjarige goalie: nieuw contract tot medio 2020

Gepubliceerd: dinsdag 17 april 2018 om 15:43di 17-04-2018 om 15:43

Ajax gaat langer door met doelman Stan van Bladeren, die over een aflopend contract beschikte. De twintigjarige sluitpost heeft met de Amsterdammers een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis die zal doorlopen tot de zomer van 2020.

Dit laat Ajax dinsdagmiddag weten via de clubsite. De in Voorhout geboren jeugdinternational loopt al sinds 2012 rond op Sportpark De Toekomst. In het seizoen 2014/2015 sloot hij aan bij de selectie van Jong Ajax en maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal. Tijdens de twee daaropvolgende seizoenen hield hij de bank warm, maar Van Bladeren kwam tijdens de huidige Jupiler League-jaargang tot negen wedstrijden.

Ajax heeft gedurende het afgelopen half jaar veel nieuwe contracten uitgedeeld. Onder meer de tweeling Jurriën en Quinten Timber, Jurgen Ekkelenkamp, Jasper ter Heide, Daan Reiziger en Dani de Wit zetten onlangs hun handtekening onder een nieuwe overeenkomst. Jong Ajax-rechtsbuiten Ché Nunnely zou de volgende worden. De negentienjarige aanvaller liet dinsdagochtend weten dat hij in onderhandeling is met de Amsterdammers.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws