Feyenoord-uitblinker: 'Weet niet of ik dat mag verklappen, maar ik weet het al'

Feyenoord-uitblinker: 'Weet niet of ik dat mag verklappen, maar ik weet het al'

17-04-2018 19:16
29

Steven Berghuis zegt wat alle spelers van Feyenoord en AZ denken: het liefst zou hij deze week geen wedstrijd spelen in aanloop naar de bekerfinale van zondag. Toch wacht voor Feyenoord woensdagavond nog een voorproefje in de vorm van Willem II. 

"Liever speel je deze wedstrijd niet zo richting de bekerfinale en dat geldt denk ik ook voor AZ. Maar de wedstrijd is er, dus gaan we hem spelen. En dan ook maar winnen, toch?", glimlacht Berghuis in gesprek met RTV Rijnmond. De uitblinker van Feyenoord weet al of hij in de basis begint tegen de Tilburgers. "Ik weet niet of ik dat al mag verklappen, maar ik weet het wel al", blijft Berghuis mysterieus. 

Wedden

Meer odds

De verslaggever van dienst vertelt zich te kunnen voorstellen dat Berghuis liever niet zou spelen tegen Willem II, om de kans op een blessure te verkleinen. "Zo zou je inderdaad kunnen denken, maar ik wil hem graag spelen. Althans, ik ben beschikbaar", lijkt de rechtsbuiten zijn woorden een klein beetje in te slikken. "Ik heb niet tegen de trainer gezegd dat ik het risico niet wil lopen. Mij maakt het dus niet uit."