In het kort: Tottenham laat punten liggen, Seedorf snoept wat af van Sevilla

In het kort: Tottenham laat punten liggen, Seedorf snoept wat af van Sevilla

17-04-2018 22:39
5

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Tottenham verspeelt punten
Tottenham Hotspur heeft op bezoek bij Brighton & Hove Albion twee punten laten liggen in de strijd om Champions League-voetbal. De marge op achtervolger Chelsea is met nog vier wedstrijden te spelen echter ruim: zeven verliespunten. Harry Kane maakte nog wel de 0-1 voor de Londense bezoekers, maar amper een minuut later maakte Gross gelijk vanaf de stip. Bij de thuisploeg was Davy Propper geschorst en zaten Tim Krul en Jurgen Locadia op de bank.

Opmars Deportivo stokt

Deportivo La Coruna heeft niet voor een derde opeenvolgende zege kunnen zorgen. De ploeg van Clarence Seedorf speelde dinsdagavond met 0-0 gelijk tegen Sevilla. Beide ploegen kregen een enorm aantal kansen, waaronder een bal op de paal van de thuisploeg vlak voor tijd. Toch werd er niet gescoord. Daardoor is de achterstand van Depor op de veilige zeventiende plaats nu vier punten. Leganes komt echter nog in actie.

Kijkoperatie Aguëro
Sergio Aguero staat de komende weken langs de kant. De Argentijnse spits heeft een kijkoperatie aan zijn knie ondergaan. Het WK lijkt niet in gevaar te komen voor de spits. "Ik ben aan het herstellen van een artroscopie aan mijn knie. Zeer gemotiveerd om snel weer op het veld te staan", schrijft hij op Twitter.