'Plannetje Abramovich: gewilde CSKA-ster via Londen naar Vitesse'

'Plannetje Abramovich: gewilde CSKA-ster via Londen naar Vitesse'

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 07:40wo 18-04-2018 om 07:40

Vitesse krijgt komend seizoen mogelijk de beschikking over Aleksandr Golovin. Russische media melden deze week dat Chelsea-eigenaar Roman Abramovich van plan is om hoogstpersoonlijk zaken te doen met CSKA Moskou en de talentvolle middenvelder in Arnhem te stallen. 

Golovin (21) is dit seizoen één van de grote uitblinkers bij CSKA. De jonge spelmakers, die al 17 interlands namens Rusland op zijn naam heeft staan, werd eerder deze maand nog publiekelijk uitgelicht door Arsenal-manager Arsène Wenger. De Fransman noemde Golovin 'een interessante, uitstekende speler'. 

Miljardair Abramovich heeft nauwe banden met CSKA én met Leonid Slutsky, die vanaf komend seizoen trainer is van Vitesse. Volgens Sport24 is het plan nu dat Chelsea de concurrentie aftroeft, Golovin voor miljoenen euro's contracteert en hem vervolgens voor in ieder geval één seizoen in Arnhem stalt. Slutsky kent Golovin nog goed van de nationale ploeg, waar de twee samenwerkten. 

Vitesse huurt al jarenlang spelers van Chelsea. Dit seizoen zijn onder meer Matt Miazga en Mason Mount door The Blues in het Gelredome gestald. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws