Aanvaller keert terug naar De Kuip: 'Daar wil ik helemaal niet aan denken'

Aanvaller keert terug naar De Kuip: 'Daar wil ik helemaal niet aan denken'

18-04-2018 08:32
12

Scoren deed hij nog niet, maar desondanks spreekt Mo El Hankouri van een geslaagd seizoen bij Willem II. De jonge Feyenoord-huurling kreeg onlangs te horen dat zijn contract in Rotterdam is verlengd. Woensdagavond speelt El Hankouri met Willem II tegen zijn werkgever. 

"De grootste uitdaging was om minuten te maken en basisspeler te worden. Dat is gelukt. Maar het is pas echt af als Willem II zijn plaats in de Eredivisie definitief heeft veiliggesteld", vertelt de dribbelaar in gesprek met het Brabants DagbladBij een zege op Feyenoord zijn de Tricolores verzekerd van lijfsbehoud. 

Komend seizoen krijgt hij een nieuwe kans in De Kuip. El Hankouri hoopt dat Robin van Persie dan nog altijd speler is van Feyenoord. "Ik hou van dat soort type spelers. Technische voetballers met een goed schot, die geregeld scoren. Aan doelpunten ontbreekt het bij mij nog."

De jongeling rekent erop dat Giovanni van Bronckhorst hem de mogelijkheid zal geven om zich te bewijzen. "Aan wat ik eventueel ga doen als het niet zou lukken, wil ik helemaal niet denken."