'Geluiden over Slutsky louter positief, club in staat om aan te haken bij de top'

'Geluiden over Slutsky louter positief, club in staat om aan te haken bij de top'

18-04-2018 13:26
51

Voor Roy Beerens was het ontslag van trainer Henk Fraser een minder grote klap dan voor veel van zijn teamgenoten. De rechtsbuiten kwam in de winter naar Vitesse als opvolger van Milot Rashica.

"Ik ben natuurlijk pas acht weken hier, en kwam terecht in een stroef draaiend elftal. Ik heb voor drieëneenhalf jaar getekend en ben nog heel positief gezind", zegt Beerens in het wedstrijdmagazine AZ Speelt. "Ik ben hier gekomen om iets te bereiken en daarom wil ik gewoon die play-offs in, en die gewoon winnen."

"Voor mij is de situatie ook vervelend maar ik zit minder in de sleur dan die andere jongens die een veel langere tijd hebben gehad om een band te krijgen met Fraser", vervolgt Beerens. "Zij hebben van alles met hem meegemaakt, zoals het winnen van de Beker. Ik heb die band niet waardoor ik er wat frisser in sta. Al vind ik het natuurlijk erg vervelend voor hem."

Onder de nieuwe trainer Leonid Slutsky hoopt Vitesse komend seizoen de weg omhoog in te zetten. "De club is in staat om aan te haken bij te top, daarom heb ik hier ook getekend. Die potentie is er altijd geweest. De nieuwe trainer is een man met een hoop ervaring in Rusland en vorig jaar ook in het Championship. Ik ken nog een paar jongens die met hem gewerkt hebben en de geluiden zijn eigenlijk louter positief."

"Ik zie het niet als een gok. Het is gewoon een keer wat anders en ik denk dat het niet zoveel kwaad kan. Misschien is het wel goed voor een club als Vitesse", besluit Beerens, die het woensdagavond met de Arnhemmers opneemt tegen zijn oude club AZ.