Cocu: Hij heeft aangegeven dat hij graag hier wil blijven, begreep ik

Cocu: "Hij heeft aangegeven dat hij graag hier wil blijven, begreep ik"

18-04-2018 21:42
15

Hidde Jurjus ontkent dat hij geen plannen heeft om deze zomer terug te keren naar PSV. Dat zegt de 24-jarige doelman, die door de Eindhovenaren is gestald bij Roda JC, tegen de NOS.

"Als het mogelijk is, zou ik graag bij Roda JC willen blijven", liet Jurjus optekenen op de website van Roda JC. Woensdagavond reageert hij op die uitspaak. "Het is een beetje uit z'n verband getrokken. Ik heb gezegd dat ik nog een jaar bij Roda niet uitsluit, omdat ik het gewoon naar m'n zin heb."

"Ik weet nog niks over volgend jaar", vervolgt de doelman. "Ik ben verhuurd, dat is altijd een aparte constructie. Officieel ga ik gewoon terug naar PSV. Daarna kan ik misschien aan een andere club verhuurd worden. Of ik blijf bij PSV, of ik blijf bij Roda JC. Alle opties staan open. Ik moet wel spelen."

Bij FOX Sports ging PSV-trainer Phillip Cocu in op de woorden van Jurjus een dag eerder. "Hij heeft aangegeven dat hij graag hier (bij Roda JC, red.) wil blijven, begreep ik. Dat is wellicht een optie. We zullen het eens bekijken."