Feest voor PSV gaat door in Kerkrade: Een goede nacht doet wonderen

Feest voor PSV gaat door in Kerkrade: "Een goede nacht doet wonderen"

18-04-2018 22:54
6

Twee dagen na de huldiging moest PSV alweer aantreden tegen Roda JC, met een gelijkspel (2-2) als resultaat. Gelegenheidsaanvoerder Jorrit Hendrix is niet ontevreden met de remise, na de festiviteiten van de afgelopen dagen. Bovendien kreeg het feestje met de fans nog een vervolg in Kerkrade. 

Na het laatste fluitsignaal vierden de PSV-spelers het behaalde kampioenschap nogmaals met de meegereisde supporters. Hendrix had vooraf geen hoge verwachtingen van de wedstrijd tegen Roda JC. "Gisteren dacht ik wel van: pff, dat wordt een moeilijke opgave. Maar een goede nacht doet wonderen. Je voelt de beentjes nu wel na de wedstrijd."

"We hebben energie verspeeld en dan toch nog een gelijkspel eruit gesleept. Dat was misschien wel het meest haalbare, hoewel we op het eind nog een grote kans kregen", aldus Hendrix, die hoogstpersoonlijk voor de late gelijkmaker zorgde met een keiharde pegel, tegenover FOX Sports. "Ik dacht: we kunnen hier niet met nul punten terug naar Eindhoven gaan, dus ik jaste 'm even binnen."