PEC-supporters volgen voorbeeld Ajax en wachten spelersbus op: Niet grimmig

PEC-supporters volgen voorbeeld Ajax en wachten spelersbus op: "Niet grimmig"

18-04-2018 23:08
49

De spelersbus van PEC Zwolle is dinsdagavond opgewacht door boze supporters. De groep verhaal halen na de wanvertoning van hun club tegen FC Twente (2-0).

Dat meldt De Stentor. PEC Zwolle won slechts één van de laatste tien competitiewedstrijden en riskeert de play-offs om Europees voetbal te missen. Ongeveer vijftig supporters eisten na terugkomst in Zwolle tekst en uitleg. Trainer John van 't Schip sprak de teleurgestelde groep toe en ook spelers Diederik Boer Kingsley Ehizibue, Bram van Polen, Piotr Parzyszek en technisch directeur Gerard Nijkamp gingen met de supporters in gesprek.

Wedden

Meer odds

"Zij wilden hun frustraties uiten en ik snap dat wel. Het is voor ons niet het meest leuke maar het hoort erbij", reageert Van Polen. Het kwam niet tot een handgemeen, zoals bij Ajax. "De sfeer was ook absoluut niet grimmig. Als er gescholden zou worden, had ik er meteen wat van gezegd. Dat was niet nodig. We delen dezelfde pijn nu het minder gaat. Dat verwerk je dan met elkaar. Uithuilen en verder gaan, want als we straks van Willem II winnen, hebben we de play-offs misschien alsnog bereikt. Zo snel kan het gaan. Dan moeten we alleen stukken beter spelen."