'Kneiterharde seks' voor Sparta-matchwinner: Haha, niet zo gek doen!

'Kneiterharde seks' voor Sparta-matchwinner: "Haha, niet zo gek doen!"

19-04-2018 07:53
12

Stijn Spierings kon zijn geluk niet op na afloop van de wedstrijd tussen Sparta en NAC Breda. De 22-jarige middenvelder zorgde er woensdagavond als invaller voor dat de Kasteelheren drie hele belangrijke punten konden bijschrijven.

"Ik ben wel heel gelukkig, ja", liet de Noord-Hollander na afloop weten aan Voetbal Inside. "Dat ik de hele club heb gered, vind ik wel een beetje ver gaan. Maar het was wel een hele belangrijke overwinning." Interviewer Simon Zijlemans suggereerde vervolgens dat Spierings de zege thuis goed zou vieren. "Jij zei net, toen de camera uitstond, dat je kneiterharde seks met je vriendin zou hebben." Spierings moet lachen om die suggestie. "Haha, dat heb ik niet gezegd. Niet zo gek doen!"

Wedden

Meer odds

Sparta heeft zich met de zege op NAC gerevancheerd voor de smadelijke 7-0 nederlaag in Arnhem van vier dagen eerder, tot opluchting van trainer Dick Advocaat. "Hij is natuurlijk een winnaar. Als we verloren hebben, is hij ook niet blij. Maar vanavond maken we zijn avond weer goed. Of hij er ook een paar gaat pakken vanavond? Drankjes hè, haha", aldus de lachende Spierings.