Van de Beek op praatstoel: Het verhaal dat ik uitgescholden zou zijn klopt wel

Van de Beek op praatstoel: "Het verhaal dat ik uitgescholden zou zijn klopt wel"

20-04-2018 11:59
24

Donny van de Beek heeft zich donderdagavond uitgelaten over het incident met de supporters van zondag. De middenvelder van Ajax kreeg een aantal scheldwoorden naar zijn hoofd geslingerd. 

Na afloop van de 4-1 zege op VVV-Venlo vertelde Van de Beek tegen AT5 over het incident na PSV - Ajax. "We kwamen een groep supporters tegen, ze waren enorm gefrustreerd en dat kan ik volkomen begrijpen. Er zijn dingen gezegd, zij zeiden wat ze ervan vonden. Tuurlijk is het met Hakim een beetje uit de hand gelopen. Spelers aanraken is absoluut niet goed. Je mag alles zeggen, maar aanraken hoort niet. Dat is absoluut niet goed", aldus Van de Beek. 

Van de Beek werd zelf ook slachtoffer van de zwaar teleurgestelde fans. "Er was wel iemand die iets zei, maar dat mag, vind ik. Het hoeft niet allemaal positief te zijn. Het verhaal dat ik uitgescholden zou zijn klopt wel, maar uiteindelijk staan ze wel achter me. Het is prima, ze mogen ook best wel een beetje kritiek hebben. Ik lig er zelf niet wakker van als iemand me uitscheldt."