Overmars: 'Selectie Ajax komend seizoen zeker op tijd rond, absoluut'

Overmars: 'Selectie Ajax komend seizoen zeker op tijd rond, absoluut'

20-04-2018 14:27
64

Marc Overmars, directeur spelerszaken van Ajax, heeft er veel vertrouwen in dat er aan het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen een goede spelersselectie staat. Dat was precies waar het dit seizoen onder meer mis ging in de Arena.

In gesprek met FOX Sports werd Overmars gevraagd om hem dat komend seizoen wél gaat lukken. "Dat gaat zeker lukken. De play-offs (voor de Champions League, red.) beginnen vrij snel. Dat gaat absoluut lukken ja", aldus de directeur, die dus rond begin juli een volledig volwaardige selectie denkt te hebben. "Daar ben ik honderd procent van overtuigd. Ik durf ook te zeggen dat de jongens die wij willen houden ook binnenboord blijven."

Achter de namen van Overmars en algemeen directeur Edwin van der Sar zelf staan ook vraagtekens. Overmars is meermaals met Arsenal in verband gebracht, terwijl de druk op Van der Sar enorme vormen aanneemt. Blijft Overmars zelf? "Daar ga ik wel vanuit. In het voetbal weet je het nooit, maar ik denk dat dat goed komt. En Van der Sar? Dat moet je Edwin vragen. Wie ben ik om voor hem te gaan praten?"