Kuyt benaderde voormalig Oranje-collega voor amateurtransfer: Ja, dat klopt

Kuyt benaderde voormalig Oranje-collega voor amateurtransfer: "Ja, dat klopt"

Gepubliceerd: vrijdag 20 april 2018 om 19:37vr 20-04-2018 om 19:37

Dirk Kuyt heeft geprobeerd om zijn voormalige Oranje-ploeggenoot Ruben Schaken warm te maken voor een transfer naar Quick Boys. De 36-jarige Schaken besloot echter om zijn huidige club, het Haagse HBS, trouw te blijven.

"Ja, dat klopt. Ik heb tijdens de winterstop nog een berichtje van Dirk gehad of ik naar Quick Boys wilde", vertelt de oud-Feyenoorder vrijdagmiddag aan Omroep West. "Maar ik had hier mijn jawoord al gegeven. Dus dan moet je ook gewoon een grote kerel zijn. Ik heb hem netjes een berichtje teruggestuurd dat ik mijn keuze al gemaakt had. Maar maak hier nou niet een heel item van hè. Want ik weet niet of dit naar buiten gebracht mag worden", besluit Schaken het interview lachend.

De twee oud-internationals zijn sinds kort allebei actief in de Derde Divisie. Schaken beëindigde afgelopen zomer zijn profcarrière en speelt zijn wedstrijden op zondag namens HBS. Kuyt nam afscheid van Feyenoord en ging aan de slag als assistent-trainer van Quick Boys. Onlangs maakte hij bij de Katwijkse zaterdagamateurs zijn rentree als voetballer.

Plaats een reactie

haarlemx +431
vrijdag 20 april 2018 om 19:43
De vraag is nu, wie van de twee loopt met Ron Vlaar weg volgend seizoen.
Vind ik leuk
vrijdag 20 april 2018 om 20:30
Lekker ballen,dat doen deze jongens het liefst,blijft het mooiste spelletje en mensen probeer ook eens gewoon positief op een bericht te reageren zonder vergelijkingen, randzaken en weet ik wat er bij te halen, als je niets positiefs weet kan je ook gewoon niet reageren uiteindelijk wint niemand iets en is alles eindig.
[Reactie gewijzigd op vrijdag 20 april 2018 om 20:33]
Vind ik leuk
Voebtal +7511
vrijdag 20 april 2018 om 21:32
Lekker met zijn tweeën roddels verspreiden. Over kappers enzo.
Vind ik leuk
THIJS FC +59
vrijdag 20 april 2018 om 23:00
Zo het wel heel leuk vinden als katwijker maar ben voor rijnvogels als schaken naar quick boys komt
Vind ik leuk
Batimob +7
zaterdag 21 april 2018 om 10:22
Dit zijn toch mooie dingen. Het grote gedoe achter je laten en lekker een balletje trappen met wat meuk. Onderling gezellig contact houden met andere spelers en een gezelligheid teampje maken terwijl je andere oudjes erbij probeert te betrekken.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws