Update: 'Gewilde Younes met technisch directeur gesignaleerd in VIP-box'

Update: 'Gewilde Younes met technisch directeur gesignaleerd in VIP-box'

21-04-2018 16:15
28

Werder Bremen is geïnteresseerd in Amin Younes. De nummer twaalf van de Bundesliga wil de Duitse aanvaller van Ajax komende zomer graag inlijven. 

Geruchtenwebsite Tuttomercatoweb meldt dat. In januari zat het Italiaanse medium dicht op het vuur toen Younes naar SSC Napoli leek te verkassen. Die deal viel op het laatste moment in het water, schijnbaar omdat Younes het tóch niet zag zitten om naar Napels te verkassen.

Drie maanden later is de Duitser op een zijspoor beland in Amsterdam. Een overstap naar Napoli lijkt definitief van de baan en nu is het de vraag welke club Younes transfervrij weet in te lijven. Eerder werden ook Borussia Mönchengladbach, VfL Wolfsburg en Schalke 04 aan de rechtspoot gelinkt. 

Ook Werder Bremen is dus in de race, weet TMW. In januari sloeg de club van trainer Florian Kohfeldt ook al toe in de Eredivisie. Toen maakte Milot Rashica voor miljoenen euro's de overstap van Vitesse naar Werder. 

Update 16.15: Niet Werder Bremen, maar Wolfsburg lijkt op dit moment op pole position te liggen voor Younes. Kicker schrijft zaterdag dat de vijfvoudig international van Die Mannschaft zaterdag aanwezig was tijdens het competitieduel tussen Borussia Monchengladbach en Wolfsburg. In een VIP-box sprak Younes uitgebreid met de technisch directeur van de nummer veertien van de ranglijst.