Deportivo-fans wachten Seedorf op: Ik mag jullie graag. Alsjeblieft

Deportivo-fans wachten Seedorf op: "Ik mag jullie graag. Alsjeblieft"

21-04-2018 12:25
21

Circa vijftig fans van Deportivo La Coruna zijn vrijdagavond verhaal komen halen bij Clarence Seedorf na de remise (0-0) tegen Leganés. De verontruste fans zijn bang dat hun club gaat degraderen en eisen snel verbetering. 

Seedorf probeerde het gesprek aan te gaan en de supporters te kalmeren. "Ik mag jullie graag. Alsjeblieft, blijf tot het einde achter het team staan", zei hij. Marca legde de ontmoeting op beeld vast. 

Deportivo speelde matig tegen Legánes. Alleen spits Lucas Pérez kreeg een fatsoenlijke kans. Door het gelijkspel lijkt handhaving een haast onmogelijke klus te worden voor Seedorf en consorten. Met nog vier duels te gaan is de achterstand op de veilige zeventiende plaats zes punten. Bovendien heeft Levante, de ploeg die boven Depor staat, nog een wedstrijd tegoed.

Deportivo neemt het de komende weken op tegen FC Barcelona (thuis), Celta de Vigo (uit), Villarreal (thuis) en - op de laatste speeldag - Valencia (uit). De beelden van het gesprek tussen Seedorf en de bezorgde fans zijn hier te zien.