'Van Bronckhorst wijzigt elftal op vijf posities; verrassende plek voor Toornstra'

'Van Bronckhorst wijzigt elftal op vijf posities; verrassende plek voor Toornstra'

21-04-2018 14:20
44

Feyenoord begint zondag met Robin van Persie en Jens Toornstra aan de bekerfinale tegen AZ. Dat voorspelt het Algemeen Dagblad. In vergelijking met de gewonnen wedstrijd tegen Willem II (5-1) van woensdagavond wijzigt trainer Giovanni van Bronckhorst zijn team op vijf posities.

Eerder deze week kregen diverse spelers van Feyenoord rust in Tilburg. Tegen AZ ontbrak Nicolai Jörgensen en kregen ook onder meer Robin van Persie en Karim El Ahmadi rust. Zij spelen tegen AZ. Steven Berghuis is voldoende hersteld van een kwetsuur en start ook. Jens Toornstra lijkt te starten als hangende linksbuiten. 

Wedden

Meer odds

Het AZ van John van den Brom won tijdens de midweekse speelronde met 4-3 van Vitesse. De verwachting is dat Mats Seuntjens in het centrum van de achterhoede plaats maakt voor Ron Vlaar. Thomas Ouwejan keert terug in de basis, net als rechtsback Jonas Svensson. 

Verwachte opstelling Feyenoord: Jones, Diks, Van Beek, Van der Heijden, Haps, El Ahmadi, Van Persie, Vilhena, Berghuis, Jörgensen en Toornstra

Verwachte opstelling AZ:  Bizot, Svensson, Vlaar, Wuytens, Ouwejan, Midtsjø, Til, Koopmeiners, Jahanbakhsh, Weghorst en Idrissi