'Het zou natuurlijk hartstikke mooi zijn als ik een keer beloond word door Ajax'

'Het zou natuurlijk hartstikke mooi zijn als ik een keer beloond word door Ajax'

21-04-2018 18:40
26

Ché Nunnely hoopt net als enkele ploeggenoten ooit zijn debuut in Ajax 1 te maken. De vleugelaanvaller moet het nu nog doen met speelminuten bij Jong Ajax. Met de Amsterdamse beloften staat hij op het punt om kampioen te worden.

"Met zoals het nu gaat hoop ik een keer een kans te krijgen bij Ajax 1", zegt Nunnely tegen Ajax Life. "Ik probeer mezelf elke week te bewijzen bij Jong Ajax. Ik moet gewoon zo doorgaan en dan komt die kans vanzelf een keer, maar het zou natuurlijk harstikke mooi zijn als ik een keer beloond word."

Eerst maar kampioen worden met Jong Ajax. Door de 1-2 overwinning op FC Volendam staan de Amsterdammers volgende week tegen MVV op matchpoint. "Het werd inderdaad superzwaar, zeker omdat we in de eerste helft onze kansen niet afmaakten. We kregen genoeg kansen, maar de bal ging er maar niet in. De tweede helft was bikkelen. Dat we deze pot dan alsnog binnenslepen, dat zegt ook iets over dit team. We toonden echt karakter, vond ik."

Na de overwinning op Volendam ging het helemaal los in de kleedkamer. "Er werd geschreeuwd nog eentje, nog eentje. Geweldig. Als dat gebeurt, dan staan we er gewoon. In eigen huis nog wel. Iedereen is daar nu vol op gefocust, we gaan er echt vol voor."