'Ik ben niet achterlijk, we zijn nog niet zover als Ajax, Feyenoord en PSV'

'Ik ben niet achterlijk, we zijn nog niet zover als Ajax, Feyenoord en PSV'

21-04-2018 19:18
59

AZ is druk bezig om het huidige trainingscomplex te voorzien van een flinke upgrade. De club heeft zich laten inspireren door Bayer Leverkusen.

"We hadden vernomen dat het daar geweldig is, dus we zijn er poolshoogte gaan nemen", zegt directeur Robert Eenhoorn (foto links) tegen De Telegraaf. "Dat is overigens niets nieuws. We gaan vaker op bezoek bij andere organisaties. Daar maken we geld voor vrij. Om welke afdeling het ook gaat: als onze mensen iets willen en het heeft nut voor de club, dan gaan we het doen. Er zijn in deze wereld heel veel slimme mensen die je verder kunnen brengen."

Het gaat steeds beter met AZ, maar de Alkmaarders kunnen nog niet tippen aan de traditionele topdrie. "Ik ben niet achterlijk en zie echt wel dat we op bepaalde vlakken nog niet zover zijn als Ajax, PSV en Feyenoord. En je kunt ook niet van de eerste naar de vijfde verdieping springen. Maar je moet je nooit laten beperken."

"Het gaat erom dat je omhoog blijft kijken en altijd het uiterste van jezelf eist. Jezelf dag in, dag uit blijven verbeteren, welke rol je ook hebt binnen de organisatie. Dan komen de gewenste resultaten uiteindelijk vanzelf."