FC Twente? Dat is einde verhaal. Daar ga ik weg

"FC Twente? Dat is einde verhaal. Daar ga ik weg"

21-04-2018 20:47
13

Siebe Schets wordt dit seizoen door FC Twente verhuurd aan Go Ahead Eagles en keert na dit seizoen niet terug in Enschede. De spits bevestigt dat het 'einde verhaal is' bij Twente.

"Ik hoop na dit seizoen bij Go Ahead te kunnen blijven. Daar heb ik na dit seizoen een gesprek over. FC Twente? Dat is einde verhaal. Daar ga ik weg", zegt Schets (20) in gesprek met RTV Oost.

Dat Twente waarschijnlijk gaat degraderen, raakt Schets. "Dat is zonde. Ik heb er lang gespeeld. Dat gun je zo'n grote club niet. Of ze met me verder willen? Nee, ik ga afscheid nemen van FC Twente en hoop bij Go Ahead verder te kunnen gaan. Dat is een mooie club. Wanneer ik m'n handtekening ga zetten, weet ik nog niet."

Schets mocht vrijdag voor het eerst in de basis starten bij Go Ahead. In het met 2-1 verloren duel met RKC Waalwijk was hij direct trefzeker. "Het is zonde dat we het in de tweede helft weggeven. Dat ik direct bij mijn basisdebuut scoor, is wel lekker. Maar bovenal is het gewoon jammer dat we hier verliezen. Dat gevoel overheerst."