Aangeslagen Kuyt zorgt via Twitter voor opluchting bij Feyenoord-fans

Aangeslagen Kuyt zorgt via Twitter voor opluchting bij Feyenoord-fans

22-04-2018 12:14
15

Dirk Kuyt heeft voor opluchting gezorgd in Rotterdam en omstreken: het Feyenoord-icoon raakte zaterdag geblesseerd, maar het meespelen in zijn eigen afscheidswedstrijd komt niet in gevaar. 

Dat schrijft de geboren Katwijker zondag op zijn eigen Twitter-kanaal. Op 27 mei neemt Kuyt op grootse wijze afscheid van Feyenoord, de club waarmee hij nog geen jaar geleden kampioen van Nederland werd. Even was het onzeker of Kuyt wel zou kunnen spelen in zijn eigen afscheidswedstrijd. In een wedstrijd van Quick Boys, waar Kuyt door een spitsentekort zijn minuten maakt, moest hij al voor rust naar de kant met hamstringklachten.

Zondagochtend neemt Kuyt alle onzekerheid weg. 'Gisteren uit voorzorg de wedstrijd bij Quick Boys niet afgemaakt, de afscheidswedstrijd komt dus niet in gevaar!', luidt het Twitter-statement van de voormalig Oranje-international. Op 27 mei vindt in De Kuip de 'Dirk Kuyt Testimonial', de wedstrijd zal in het teken staan van Kuyts afscheid en een aantal goede doelen wordt ermee gesteund. Veel oud-ploeggenoten van Kuyt zijn die dag aanwezig.