'Raiola en Mauro-begeleider helpen PSV aan vier Brazilianen: week lang op proef'

'Raiola en Mauro-begeleider helpen PSV aan vier Brazilianen: week lang op proef'

24-04-2018 07:27
29

PSV heeft deze week vier talenten uit Brazilië op proef, meldt het Eindhovens Dagblad. Rechtsback Weverton Guilherme, middenvelder Pedro, spits Matheus Barbosa (alle drie 18 jaar oud) en de zeventienjarige vleugelaanvaller Wallace krijgen de kans om zichzelf te bewijzen in Eindhoven.

Wallace en Barbosa zijn afkomstig uit de stal van de invloedrijke Mino Raiola, die naar verluidt ook de zaken van Hirving Lozano gaat behartigen. Weverton en Pedro worden begeleid door Richard Mettes, de zaakwaarnemer van Mauro Júnior. Het Braziliaanse viertal speelt dinsdag mee met PSV O19 in een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Willem II. Weverton lijkt de beste papieren te hebben: de Eindhovenaren zoeken na het vertrek van Bram van Vlerken een nieuwe rechtsback voor Jong PSV en zouden de achttienjarige Braziliaan per direct over kunnen nemen.

Wedden

Meer odds

Daarnaast was er nieuws over Laros Duarte: de 21-jarige middenvelder is dit seizoen doorgebroken bij Jong PSV en traint nu mee met de A-selectie. Duarte beschikt over een aflopend contract, maar PSV lijkt van plan om de jeugdinternational een nieuwe aanbieding te doen.