'Liverpool wil nieuw tijdperk inluiden met Salah en heeft slecht nieuws voor Real'

'Liverpool wil nieuw tijdperk inluiden met Salah en heeft slecht nieuws voor Real'

26-04-2018 07:56
33

Liverpool wil met sterspeler Mohamed Salah een nieuw tijdperk van de club inluiden. Een bod van Real Madrid zal dan ook resoluut van tafel worden geveegd, meldt The Daily Mail.

Volgens de boulevardkrant heeft de Spaanse grootmacht zijn interesse in de 25-jarige Egyptenaar vernieuwd, nadat hij dinsdag nog schitterde in het Champions League-duel met AS Roma (5-2). Veel kans maakt Real echter niet. Toen de Koninklijke afgelopen winter informeerde bedroeg het prijskaartje zo'n 115 miljoen euro, maar dat is inmiddels gestegen naar 230 miljoen.

Liverpool overweegt Salah ondertussen een nieuw contract te geven. Hoewel de huidige verbintenis van 100.000 euro per week nog vier jaar doorloopt, willen The Reds hem belonen voor zijn fantastische vorm. De teller van Salah staat dit seizoen al op 43 goals. Hij werd onlangs uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League.

Dat Salah geen transferclausule in zijn contract heeft, maakt de missie van Real welhaast onmogelijk. De Koninklijke heeft namelijk meerdere topaankopen op het oog, waaronder  de bij Paris Saint-Germain ontevreden Neymar.