The Sun: Enrique wil Arsenal make-over geven en vraagt fors transferbudget

The Sun: Enrique wil Arsenal make-over geven en vraagt fors transferbudget

Gepubliceerd: vrijdag 27 april 2018 om 12:40vr 27-04-2018 om 12:40

Volgens de Engelse boulevardkrant The Sun heeft Luis Enrique interesse in het hoofdtrainerschap bij Arsenal, maar wil de Spanjaard wel een fors transferbudget tot zijn beschikking krijgen. Het gaat om 230 miljoen euro.

Enrique staat hoog op het lijstje van Arsenal om Arsène Wenger na dit seizoen op te volgen, die de club na 22 jaar verlaat. Enrique wil de Fransman opvolgen, maar alleen als hij de beschikking krijgt over een miljoenenbedrag om Arsenal een complete make-over te geven. 230 miljoen is volgens de Spanjaard genoeg om de selectie van The Gunners van nieuwe spelers te voorzien, als we The Sun mogen geloven.

Enrique wil in iedere linie nieuwe spelers hebben. Hij wil een nieuwe defensie, een nieuw middenveld en ook moet er een nieuwe keeper komen. Middenvelder Radja Nainggolan van AS Roma is al gelinkt aan Arsenal. Voorin lijken Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette zich geen zorgen te hoeven maken.

Enrique zit na zijn vertrek bij FC Barcelona zonder werk en zou komende zomer aan de slag kunnen bij Arsenal. De oefenmeester hoopt hetzelfde salaris te verdienen als Wenger: elf miljoen euro per seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws