Update: 'Vitesse-trainer Slutsky 'in eigen tijd' op scoutingsmissie naar Afrika'

Update: 'Vitesse-trainer Slutsky 'in eigen tijd' op scoutingsmissie naar Afrika'

01-05-2018 17:42
34

Leonid Slutsky, komend seizoen trainer van Vitesse, blijkt al druk bezig te zijn met de zoektocht naar versterkingen. Volgens Afrikaanse media was de Russische trainer deze week aandachtig toeschouwer bij een wedstrijd in Egypte. 

Slutsky zat woensdag op de tribune bij de ontmoeting tussen ENPPI en Tanta (3-1), zo meldt FOX Sports AfricaBronnen melden dat de voormalig bondscoach aanwezig was om de verrichtingen van Mohamed Magdy met eigen ogen te bekijken. 

De 22-jarige Magdy staat in Egypte te boek als een groot talent. Dit seizoen was de middenvelder goed voor acht doelpunten en zes assists. Eerder dit jaar debuteerde Magdy in de nationale ploeg van Egypte. Het is goed mogelijk dat bondscoach Héctor Cuper de spelmaker meeneemt naar het WK in Rusland. 

Mogelijk is Magdy bij Vitesse en Slutsky in beeld als opvolger van Mason Mount. De jonge Brit wordt dit seizoen gehuurd van Chelsea. Het is niet zeker of Vitesse nóg een seizoen de beschikking heeft over het talent. 

Update 01/05: De Gelderlander bevestigt deze week dat Slutksy inderdaad in Afrika is geweest namens Vitesse om onder meer Mohamed Magdy te bekijken. De middenvelder zóu in de zomer een interessante optie kunnen zijn voor de Arnhemmers, schrijft het dagblad. 'In zijn eigen tijd' is Slutsky alvast aan het scouten. De Rus is momenteel in afwachting van een werkvergunning.