Jupiler League-middenvelder hoopt op transfer naar Utrecht: 'Zou heel mooi zijn'

Jupiler League-middenvelder hoopt op transfer naar Utrecht: 'Zou heel mooi zijn'

29-04-2018 08:06
3

Joey Veerman hoopt deze zomer alsnog de stap naar de Eredivisie te maken. De negentienjarige middenvelder van FC Volendam zou het mooi vinden als FC Utrecht voor hem terugkomt.

"Het is nog niet duidelijk waar mijn toekomst ligt. Voorlopig weet ik zelf nog van niets en speel ik volgend seizoen nog bij FC Volendam", zegt Veerman tegen FOX Sports. "Ik hoop dat ik een mooie stap kan maken, maar dat wachten we rustig af. Jupiler League is toch een verschil met de Eredivisie. Qua trainingsniveau en dat soort dingen."

"Voor een jongen van negentien denk ik dat ik het toch wel goed gedaan heb", vervolgt Veerman. Vooral vorig seizoen, dit seizoen was het iets minder. Maar ik zou het in ieder geval wel willen. Ik heb vorig jaar wel wat aanbiedingen gehad, maar dat is uiteindelijk misgelopen. In de winterstop waren er ook wel wat geruchten, maar dat is ook op niets uitgelopen."

Veerman hoopt dat het deze zomer wel gaat lukken. Vorige zomer was FC Utrecht nog geïnteresseerd. Moeten de Domstedelingen voor hem terugkomen? "Dat zou heel mooi zijn."