Update: Dordt-speler spuugt naar eigen trainer en wordt geschorst: Onacceptabel

Update: Dordt-speler spuugt naar eigen trainer en wordt geschorst: "Onacceptabel"

Gepubliceerd: zondag 29 april 2018 om 13:45zo 29-04-2018 om 13:45

Onrust bij FC Dordrecht. Robert Mutzers is naar verluidt op non-actief gesteld omdat hij vrijdagavond heeft gespuugd naar trainer Gérard de Nooijer. Dordrecht-watcher Arco Bomgaars meldt dat op Twitter. 

Vleugelaanvaller Mutzers (25) werd tijdens het thuisduel met NEC vroeg naar de kant gehaald door De Nooijer (foto). Op het moment dat de thuisploeg met tien man kwam te staan, besloot De Nooijer in te grijpen. Mutzers kon dat blijkbaar niet waarderen. Hij zou naar de coach hebben gespuugd. Reden voor Dordrecht om Mutzers per direct op non-actief te stellen. Tijdens de play-offs komt de aanvaller niet in actie.  

Omdat FC Dordrecht dit seizoen een periodetitel won, mag de club deelnemen aan de play-offs voor promotie. In de eerste ronde nemen De Schapenkoppen het op tegen SC Cambuur. Het volledige nacompetitie-schema is hier te vinden

Update 13.45: Peter Drijver, technisch directeur van Dordecht, bevestigt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat Mutzers inderdaad geschorst is. "Dit is onacceptabel gedrag en ook nog eens een slecht voorbeeld voor de jeugd. Robert is voorlopig geen selectiespeler en we gaan nog met hem spreken over zijn toekomst bij de club." De vleugelaanvaller heeft een doorlopend contract bij de club. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws