Vreven komt met bevestiging en vertrekt bij NAC: In onderling overleg

Vreven komt met bevestiging en vertrekt bij NAC: "In onderling overleg"

29-04-2018 17:00
14

Stijn Vreven heeft bevestigd dat hij na dit seizoen vertrekt bij NAC Breda. De Belgische trainer zit volgende week tegen FC Twente voor het laatst op de bank bij de eredivisionist.

"Dit hebben we in onderling overleg besloten. Komende week zal ik mijn vertrek verder toelichten", laat Vreven weten aan BN DeStem. Het vertrek van Vreven komt niet uit de lucht vallen. Lokale media voorspelden enkele weken geleden al dat het NAC-avontuur van de Belgische oefenmeester beperkt zou blijven tot twee seizoenen. Nu heeft Vreven zelf zijn vertrek officieel gemaakt.

Waar Vreven zijn carrière voort gaat zetten is niet duidelijk. Volgens Omroep Brabant kon Vreven afgelopen winter de transfer maken naar KV Mechelen, al wilde hij dat zelf niet bevestigen. Wel liet hij weten dat hij in de winter weg kon. De geruchten dat Ernest Faber Vreven na dit seizoen op gaat volgen worden steeds sterker. Faber vertrekt na dit seizoen bij FC Groningen. 

NAC won zondagmiddag thuis met 3-0 van sc Heerenveen en is daardoor zo goed als zeker van lijfsbehoud in de Eredivisie. Vorig jaar promoveerde de club uit Breda door in de finale van de play-offs NEC te verslaan.