Trotse Pieters heeft Salah in z'n broekzak: Ik ben echt heel blij

Trotse Pieters heeft Salah in z'n broekzak: "Ik ben echt heel blij"

30-04-2018 12:58
39

Degradatiekandidaat Stoke City verraste zaterdag vriend en vijand door op bezoek bij Liverpool een punt te pakken (0-0). Erik Pieters leverde een puike prestatie op Anfield. Mohamed Salah lag aan de ketting bij de Nederlandse verdediger.

Na afloop van de remise was Stoke-manager Paul Lambert laaiend enthousiast over het optreden van Pieters. "In het begin hadden we wat geluk dat Salah die grote kans miste, maar daarna hebben we het als team goed gedaan. Salah is dit seizoen ongelofelijk goed en mijn enige taak was om hem in bedwang te houden", blikt de oud-speler van PSV en FC Utrecht terug via de officiële kanalen van The Potters

Wedden

Meer odds

Hij is trots op zijn optreden tegen de Egyptische goalgetter. "Ik ben echt heel blij dat ik hem onder bedwang heb kunnen houden. Dit is waarom je als speler zo graag in de Premier League speelt, je wil jezelf testen tegen de beste spelers ter wereld. Het was een goede test voor mij en volgens mij heb ik het goed gedaan."

Met nog twee duels te gaan staat Stoke drie punten onder de rode streep. De club speelt in de komende weken tegen Crystal Palace (thuis) en Swansea City (uit).