Update: 'Egyptische bond pleegt telefoontje en sust WK-rel rond boze Salah'

Update: 'Egyptische bond pleegt telefoontje en sust WK-rel rond boze Salah'

01-05-2018 16:17
34

De kans bestaat dat Mohamed Salah met Egypte niet te bewonderen is op het WK in Rusland. De Liverpool-ster is boos vanwege een probleem met zijn portretrechten.

Op het vliegtuig van de nationale ploeg van Egypte staat Salah groot afgebeeld, maar dat vliegtuig wordt gesponsord door het bedrijf WE. Dat terwijl de sensatie van Liverpool onder contract staat bij het rivaliserende telecommunicatiebedrijf Vodafone. Volgens The Liverpool Echo zijn Salah en zijn zaakwaarnemer zo boos dat ze een streep dreigen te zetten door het aankomende WK.

De Egyptische voetbalbond weigert echter om de afbeelding van Salah van het vliegtuig te halen, waardoor de bond zich op glad ijs lijkt te begeven. De zaakwaarnemer van Salah heeft contact opgenomen met de voetbalbond, maar nog altijd niets gehoord. Daar is hij zeer ontstemd over. The Liverpool Echo meldt dat Salah en zijn zaakwaarnemer serieus overwegen om het WK in Rusland over te slaan.

Egypte neemt het in Rusland op tegen Uruguay, Rusland en Saoedi-Arabië.

Update 01/05: Volgens ESPN zijn de problemen tussen Salah en de Egyptische voetbalbond van de baan. Tussen beide partijen zou er telefonisch contact zijn geweest. Daarbij zou de voorzitter diverse beloftes hebben gedaan aan de goalgetter van Liverpool. "We stoppen met alles wat jou niet aanstaat. Wat belangrijker is, is dat jij en je ploeggenoten zich zonder zorgen kunnen voorbereiden op het WK."