'Exit bij FC Twente: Van Halst trekt conclusies en verlaat degradant'

'Exit bij FC Twente: Van Halst trekt conclusies en verlaat degradant'

01-05-2018 14:21
59

Jan van Halst vertrekt bij FC Twente. De commercieel directeur van de gedegradeerde club heeft zijn afscheid bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst met het personeel.

TC/Tubantia meldt dat nieuws dinsdagmiddag. Van Halst heeft naar verluidt de conclusie getrokken dat zijn positie 'onhoudbaar' is geworden na het dramatische seizoen dat Twente achter de rug heeft. 'Op korte termijn' zal hij zijn koffers pakken. 

Afgelopen zomer combineerde Van Halst de functies van commercieel en technisch directeur. Hij was in de Grolsch Veste verantwoordelijk voor aan- en verkoopbeleid van de club. Inmiddels kan worden geconcludeerd dat vrijwel alle nieuwelingen van Twente dit seizoen onder de maat hebben gepresteerd

Van Halst was ook verantwoordelijk voor het ontslag van René Hake en de aanstelling van Gertjan Verbeek als diens opvolger. Enkele maanden na de komst van Verbeek moest ook hij het veld weer ruimen. Tegelijkertijd werd besloten dat Van Halst zich vanaf dat moment louter ging richten op zijn functie als commercieel directeur.