PSG-huurling komt niet opdagen: contract verscheurd en geen salaris meer

PSG-huurling komt niet opdagen: contract verscheurd en geen salaris meer

01-05-2018 19:27
12

Stoke City heeft definitief afscheid genomen van Jesé Rodriguez. De huurling van Paris Saint-Germain hoeft zich in de laatste weken van de competitie niet meer te melden bij zijn tijdelijke werkgever, zo meldt Stoke dinsdagavond.

De laatste weken waren er al veel geruchten over een aanstaande breuk tussen de aanvaller en de Premier League-club. Stoke bevestigt dat Jesé toestemming heeft gekregen om de club te verlaten wegens privéredenen. De Spanjaard zal tot het einde van zijn huurcontract geen salaris meer ontvangen van de club uit Stoke-on-Trent.

Wedden

Meer odds

Afgelopen zomer kwam Jesé op huurbasis over van PSG, waar hij weinig kans op speeltijd had. Zijn avontuur in Engeland begon voortvarend met het winnende doelpunt in de Premier League-wedstrijd tegen Arsenal. Niet lang daarna werd hij ongelukkig, omdat zijn zoontje in Madrid in het ziekenhuis belandde.

Regelmatig vloog hij met toestemming van Stoke op en neer naar Spanje en zo ook in maart. Echter, vorige maand keerde Jesé niet terug binnen de afgesproken periode. Nu is de samenwerking tussen club en speler definitief verbroken. In totaal kwam de aanvaller dertien keer in actie voor Stoke, waarvan acht basisplekken. 

Komende zomer keert de voormalig aanvaller van Real Madrid terug bij PSG, waar hij een nog drie jaar lopend contract heeft. In 2016 haalde Patrick Kluivert, destijds technisch manager van de club uit Parijs, Jesé weg uit Madrid.