Viergever rondt gevoelige transfer af: contract tot 2022 bij PSV

Viergever rondt gevoelige transfer af: contract tot 2022 bij PSV

02-05-2018 17:32
174

Nick Viergever maakt de overstap van Ajax naar PSV. De kampioen van Nederland meldt de transfer woensdagmiddag via de officiële kanalen. Viergever (28) signeert in Eindhoven een contract tot medio 2022. In Amsterdam liep zijn verbintenis af. 

"Ik speel mijn hele carrière al in Nederland en ben de afgelopen tijd meer met een stap naar het buitenland bezig geweest. Maar toen Marcel (Brands, red.), me belde ben ik het gesprek aangegaan met PSV", vertelt Viergever op de website van zijn nieuwe club. "Ik was vereerd door de interesse en uit het gesprek sprak ontzettend veel vertrouwen. Ik ben blij hier te zijn."

"Ik ben in een fase van mijn carrière beland dat er andere dingen van me verwacht worden. Mijn doel is om hier direct mee aan de slag te gaan. Daarom ga ik er alles aan doen om mezelf zo snel mogelijk hier thuis te voelen." 

Viergever begon zijn carrière bij Sparta, verkaste in 2010 naar AZ en maakte vier jaar later de overstap naar Amsterdam. In een bericht op Twitter verwijst PSV met een knipoog naar de overstap van Viergever naar de kersvers landskampioen. 'If you can't beat them, join them!'