El Ahmadi twijfelt nog over toekomst: Zou het niet erg vinden om te blijven

El Ahmadi twijfelt nog over toekomst: "Zou het niet erg vinden om te blijven"

02-05-2018 20:12
24

Karim El Ahmadi kwam in 2014 terug bij Feyenoord en draagt sinds dit seizoen de aanvoerdersband. Zijn contract in Rotterdam-Zuid loopt nog een jaar door, maar het is allerminst zeker of hij dat zal uitdienen. Na het WK neemt de middenvelder een beslissing over zijn toekomst.

"Ik ben 33 jaar. Voel me nog goed. Ik zou het niet erg vinden om bij Feyenoord te blijven. Maar ik weet het nu echt nog niet", zegt El Ahmadi in gesprek met de NOS. Zijn professionele loopbaan begon bij FC Twente, dat hij na vier seizoenen inruilde voor Feyenoord. Na een kortstondig avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten toog hij naar Aston Villa, om vervolgens terug te keren in De Kuip.

"Binnen de club weten ze het nu ook wel: ik wil eerst het WK spelen en daarna tot een besluit komen. Ik laat het in het midden", aldus El Ahmadi, 48-voudig international van Marokko. Voor De Leeuwen van de Atlas begint het mondiale voetbaltoernooi op 15 juni met een wedstrijd tegen Iran. De overige poulegenoten in Groep B zijn Portugal en Spanje.