Engelsen willen Liverpool-routinier uit interlandpensioen halen: 'Nooit zo goed'

Engelsen willen Liverpool-routinier uit interlandpensioen halen: 'Nooit zo goed'

Gepubliceerd: donderdag 3 mei 2018 om 19:35do 03-05-2018 om 19:35

Liverpool-routinier James Milner heeft dit seizoen vriend en vijand verbaasd met zijn prestaties. De 32-jarige middenvelder is een van de drijvende krachten achter de succesvolle Champions League-campagne van The Reds en verdient volgens Sky Sports-analist Jamie Redknapp zelfs een oproep voor het WK.

Milner beëindigde zijn interlandcarrière na het EK van 2016, maar Redknapp hoopt dat Milner terug wil komen op die beslissing. "Het zou geweldig zijn. Nu Alex Oxlade-Chamberlain er niet bij is, hebben we niet zo veel alternatieven", aldus de analist, die diep onder de indruk is van de middenvelder. "Ik heb hem nog nooit zo goed zien spelen. Hij is in de vorm van zijn leven."

De ploeggenoot van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum wordt in eigen land vaak gezien als een 'saaie' voetballer, maar dat is volgens Redknapp niet terecht. "Gelukkig is er nu meer respect voor hem. James is een winnaar en je kunt hem overal neerzetten: rechtsback, linksback, centraal op het middenveld, rechts op het middenveld... Zo iemand kun je altijd gebruiken op eindtoernooien!"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws