'Geen vriendendienst van Van der Sar: Ajax-directeur blokkeert Kluivert-transfer'

'Geen vriendendienst van Van der Sar: Ajax-directeur blokkeert Kluivert-transfer'

04-05-2018 07:42
118

Ook in Engeland wordt gemeld dat Manchester United interesse heeft in Justin Kluivert. Boulevardkrant The Mirror schrijft, net als het Algemeen Dagblad, dat de achttienjarige Ajacied op het lijstje staat van de Engelse topclub.

Algemeen directeur Edwin van der Sar ziet Kluivert echter liever niet vertrekken en is voor een transfer gaan liggen, schrijft de krant. Van der Sar was zes seizoenen actief op Old Trafford, maar is niet van plan om zijn oude club daarom een vriendendienst te verlenen. 'How Man United legend Edwin Van der Sar is blocking his former club's attempts to sign Justin Kluivert', kopt The Mirror.

Het kamp van Kluivert, geleid door zaakwaarnemer Mino Raiola, is al maandenlang in gesprek met Ajax over een nieuw contract voor de jonge Ajacied, maar getekend is er nog altijd niet. Het is de vraag of dat gaat gebeuren. Naar verluidt heeft Ajax een 'miljoenenaanbieding' van United op zak en wil Raiola dat Ajax dat aanbod gaat compenseren in salaris.

The Mirror schrijft dat Raiola op het punt staat om andere aanbiedingen voor Kluivert te overwegen. Het huidige contract van de Ajacied loopt nog door tot de zomer van 2019.

Lees ook'Raiola zet Ajax voor het blok met miljoenenaanbod van Manchester United'