NAC Breda 'promoveert' en is dolblij: Geweldig nieuws voor alle betrokkenen

NAC Breda 'promoveert' en is dolblij: "Geweldig nieuws voor alle betrokkenen"

04-05-2018 13:29
18

Goed nieuws voor NAC Breda: de Eredivisie-club is voor het eerst sinds de invoering van het Financial Rating System door de KNVB ingedeeld in de 'gezonde' categorie 3. NAC-directeur Justin Goetzee is dolblij.

NAC kampte jarenlang met serieuze geldproblemen, maar heeft de financiële misère definitief achter zich gelaten. "Het behoeft geen verdere uitleg dat dit geweldig nieuws is voor alle betrokkenen bij onze club", reageert Goetzee op de clubsite. "We werken al jarenlang keihard aan het financiële herstel van NAC, dus dan kun je geen groter compliment krijgen. Het maakt mij ontzettend trots dat we, ondanks alle tegenslagen van de afgelopen jaren, financieel staan waar we nu staan."

De Parel van het Zuiden maakt vol trots melding van de 'ijzeren begrotingsdiscipline'. Bovendien speelt NAC volgend seizoen ook in de Eredivisie. "Na een lange periode te hebben gewerkt aan het financiële herstel, moet de komende jaren vooral de groei van NAC centraal komen te staan. Het is nu zaak om het budget ieder jaar weer een stuk verder op te schroeven en van NAC een stabiele club in de Eredivisie te maken."