'Halflege Kuip dreigt voor Kuyt: fans klagen steen en been over dure tickets'

'Halflege Kuip dreigt voor Kuyt: fans klagen steen en been over dure tickets'

04-05-2018 14:22
117

Het loopt nog geen storm voor de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt in De Kuip. Na een maand is slechts de helft van de kaarten verkocht, meldt De Telegraaf.

De Feyenoord-icoon speelt op zondag 27 mei in de Dirk Kuyt Testimonial met allemaal oude bekenden uit zijn illustere loopbaan. Onder meer Salomon Kalou, met wie hij in zijn eerste periode in Rotterdam K2 vormde, maakt zijn opwachting.

Ook oud-internationals als Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, John Heitinga, Nigel de Jong, Edwin van der Sar, Giovanni van Bronckhorst, Frank de Boer en Phillip Cocu zijn van de partij. Vanuit de periode van Kuyt bij Liverpool hebben Jerzy Dudek, Steven Gerrard en Jamie Carragher toegezegd te komen.

Ondanks het sterrenensemble zijn drie weken voor het duel pas 25.000 kaarten verkocht. Volgens De Telegraaf klagen fans steen en been over de hoge prijzen. Het goedkoopste kaartje kost net geen 25 euro, oplopend tot over de vijftig. De opbrengst gaat naar de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en Support Casper.