Paris Saint-Germain komt niet tot winst en kan magische grens niet meer halen

Paris Saint-Germain komt niet tot winst en kan magische grens niet meer halen

04-05-2018 23:10
16

Paris Saint-Germain kwam twee keer op voorsprong op bezoek bij Amiens, maar stapte uiteindelijk van het veld met een 2-2 gelijkspel. Het resultaat deert de hoofdstedelingen niet, zij zijn immers al lange tijd kampioen, maar het gedroomde aantal van honderd punten is niet langer haalbaar voor de ploeg van Unai Emery.

Amiens opende sterk, maar kreeg toch de eerste tegentreffer te verwerken. Een steekpass van Javier Pastore bereikte Edinson Cavani, die doelman Régis Gurtner kansloos liet. De thuisploeg weigerde zich neer te leggen bij een achterstand en vocht zich terug: Moussa Konate was met een lage schuiver trefzeker en PSG kon opnieuw beginnen.

Wedden

Meer odds

Dat leek de titelhouder geen moeite te kosten, want met een fraai schot zorgde Christopher Nkunku al snel voor de 1-2. Een derde Parijse goal hing in de lucht, maar kwam er niet. Amiens, nummer twaalf van de Ligue 1, zorgde in de slotfase alsnog voor een puntendeling. Konate vond opnieuw het net en dit maal maakte PSG-keeper Alphonse Areola een weifelende indruk. PSG heeft nog twee duels te gaan en kan nog maximaal op 98 punten uitkomen.