'PSV-target' en Lozano-bekende wakkert geruchten over transfer aan met foto

'PSV-target' en Lozano-bekende wakkert geruchten over transfer aan met foto

05-05-2018 13:55
63

Hij wordt al enkele maanden in verband gebracht met PSV en Erick Gutiérrez lijkt nu zijn vertrek bij CF Pachuca te hebben aangekondigd. Er wordt volop gespeculeerd door een foto van de 22-jarige Mexicaan op Twitter.

Op de foto is te zien hoe zijn Pachuca-shirt langzaam vervaagd en vervangen wordt door een nieuw tricot. In Mexico is men er nog niet over uit om welke club het gaat. Wel worden PSV, Chivas en Tigres veel genoemd. De Eindhovenaren deden al eerder succesvol zaken met Pachuca rond de overgang van Hirving Lozano. De twee speelden jarenlang samen bij Pachuca en kennen elkaar van de nationale ploeg.

Naast Chivas en PSV werd Gutiérrez eerder ook gelinkt aan Celta de Vigo, schrijft onder meer TelevisaDeportes. De Spanjaarden spelen echter niet in een rood shirt, de kleur die opdoemt in de afbeelding. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2020 bij Pachuca. President Jesús Martínez zou Gutierrez het liefst aan een Europese club verkopen en opnieuw zaken willen doen met PSV, werd eerder gemeld.