Ja hoor, ik zie ze straks ook samen leiding geven aan Ajax 1

"Ja hoor, ik zie ze straks ook samen leiding geven aan Ajax 1"

05-05-2018 21:52
48

Het is goed mogelijk dat Michael Reiziger en Winston Bogarde over een paar jaar aan het roer staan bij Ajax 1. Dat stelt Tarik Oulida, voormalig ploeggenoot van de twee in Amsterdam. Reiziger en Bogarde werden dit seizoen kampioen van de Jupiler League met Jong Ajax. 

Oulida heeft een hoge pet op van Reiziger. "Ik zie wel degelijk een toekomstig toptrainer in Michael", zegt de voormalig prof in gesprek met Ajax Life. Hij roemt Reiziger onder meer vanwege zijn sociale vaardigheden. "Hij is goed opgevoed ook, door heel lieve ouders. Het is cruciaal wie hem straks wil helpen om hogerop te komen, maar in mijn ogen heeft Michael alles om een grote te worden."

Assistent-trainer Bogarde past perfect bij Reiziger, denkt Oulida. "In mijn ogen vullen die twee elkaar geweldig aan. Ja hoor, ik zie ze straks ook samen leiding geven aan Ajax 1. Nee, nu nog niet. Ik denk eerder over een paar jaar, maar tegelijkertijd weten we allemaal hoe snel het soms kan gaan."

Reiziger was tussen 2013 en de zomer van 2017 in dienst van Sparta. Ajax stelde hem bij de start van dit seizoen aan als opvolger van Marcel Keizer.