Serieuze twijfels over nieuw avontuur Brands: Een beetje een buitenbeentje

Serieuze twijfels over nieuw avontuur Brands: "Een beetje een buitenbeentje"

06-05-2018 10:48
53

De geruchten worden steeds hardnekkiger, maar NOS-commentator Arno Vermeulen vraagt zich af op Marcel Brands daadwerkelijk de overstap maakt naar Everton. De technisch manager van PSV is volgens hem een 'buitenbeentje'. 

"Het is écht zijn keuze. PSV of de Premier League, ik denk dat het 50/50 is", zegt Vermeulen zondag op de website van de NOS"Brands is een beetje een buitenbeentje in het voetbal. Negen van de tien anderen zouden niet eens hoeven nadenken over een aanbod uit de Premier League."

Wedden

Meer odds

"Maar Brands is anders: hij is niet mateloos ambitieus, maar weegt heel zorgvuldig zijn kansen", voegt Vermeulen daar direct aan toe. "Het zou mij niet verbazen als die afweging uitvalt in het voordeel van PSV."

"Brands doet geen gekke dingen. Hij hecht aan vertrouwen en gemoedelijkheid en daarom is hij bij PSV ook zo op zijn plaats. Hij zou ook niet bij Ajax passen. Die branie en dat gekonkel is niet aan hem besteed."

Engelse media schrijven al weken over een naderend vertrek van Brands naar Everton. Bij The Toffees zou er een riant budget voor hem klaarliggen.