FC Groningen-gesprek levert niets op: 'Benieuwd wat er verder op zijn pad komt'

FC Groningen-gesprek levert niets op: 'Benieuwd wat er verder op zijn pad komt'

07-05-2018 19:15
26

FC Groningen heeft maandag een gesprek gevoerd met Sergio Padt over het verlengen van zijn contract. Een akkoord heeft dat niet opgeleverd.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Groningen en Padt zijn al enkele tijd met elkaar in gesprek over een nieuwe verbintenis, maar een overeenkomst ligt er nog altijd niet. Padt kan zijn contract, dat in 2019 afloopt, openbreken en verlengen.

"Sergio weet dat we heel graag met hem willen verlengen, maar hij is ook benieuwd wat er verder nog op zijn pad komt deze zomer", laat technisch manager Ron Jans weten aan de eerdergenoemde krant. "We hebben gezegd dat de aanbieding die wij hem hebben gedaan voorlopig open blijft staan, maar er komt ook een moment dat wij als club door moeten schakelen."

Jans wil zo snel mogelijk weten waar hij aan toe is. "We kunnen niet het risico lopen dat Sergio in augustus alsnog weg wil en dat de kandidaten die wij als vervangers op het oog hebben dan inmiddels elders onderdak hebben gevonden. Het mooiste zou zijn als hij gewoon bij FC Groningen blijft."