Barcelona-voorzitter: 'Niet praten over spelers die nog bij andere clubs zijn'

Barcelona-voorzitter: 'Niet praten over spelers die nog bij andere clubs zijn'

07-05-2018 22:35
12

FC Barcelona-voorzitter Josep María Bartomeu geeft toe dat hij zo nu en dan spreekt met Antoine Griezmann en zijn zaakwaarnemer. Die ontmoetingen moeten echter niet worden gelinkt aan een eventuele transfer van de Fransman, zegt Bartomeu.

"Ik heb Griezmann afgelopen zomer nog gezien", zegt Bartomeu bij radio station RAC1, geciteerd door het Spaanse Sport. "We hebben een band met zijn zaakwaarnemer, net als we een band hebben met andere zaakwaarnemers. Afgelopen oktober hadden we een ontmoeting, maar meer niet. Je hoeft niet te beginnen met speculeren."

Wedden

Meer odds

"We hebben heb met Atlético-president Cerezo en voorzitter Gil Marin over diverse dingen gesproken. De relatie tussen de clubs is goed, maar nu is niet het moment om daarover te praten. We moeten niet praten over spelers die nog bij andere clubs zijn."

Spaanse media melden al een tijdje dat Barcelona van plan is om een miljoenenbod te lanceren op Griezmann. De Fransman zou zelf al persoonlijk rond zijn met de Catalanen, als we de Spaanse pers mogen geloven.