'Vitesse-boegbeeld wil nieuwe uitdaging: Arnhemmers bereid om mee te werken'

'Vitesse-boegbeeld wil nieuwe uitdaging: Arnhemmers bereid om mee te werken'

09-05-2018 07:34
26

Vitesse houdt serieus rekening met een vertrek van Guram Kashia. De dertigjarige aanvoerder heeft na acht jaar kenbaar gemaakt dat hij verder wil kijken, meldt Voetbal International.

Technisch directeur Marc van Hintum wacht dan ook een roerige transferzomer. "We moeten kijken wat er deze zomer op Gurams pad komt. We denken zeker met hem mee. Tegelijkertijd is het belangrijk dat wij onze defensie op orde hebben. De nieuwe trainer (Leonid Slutsky, red.) zou Guram er graag bij hebben."

Wedden

Meer odds

De Georgiër, die al sinds 2010 bij Vitesse speelt, hoopt desondanks nog één of twee jaar buiten Nederland te kunnen spelen. In een ideale wereld keert Kashia vervolgens weer terug bij Vitesse. De Arnhemmers gunnen hem een transfer, maar willen wel eerst een vervanger hebben. Met Khalid Karami kwam al de gewenste rechtsback, maar de club heeft meer verdedigers nodig.

Zo loopt Arnold Kruiswijk op zijn laatste benen en kwam Maikel van der Werff dit seizoen niet verder dan elf optredens. Daarnaast is de kans klein dat Matt Miazga nog een jaar gehuurd kan worden van Chelsea. Vitesse heeft wel aangegeven graag door te willen met de Amerikaan, net als middenvelder Mason Mount.