'Ajax geeft niet op en meldt zich in Argentinië met nieuw bod van 7,5 miljoen'

'Ajax geeft niet op en meldt zich in Argentinië met nieuw bod van 7,5 miljoen'

09-05-2018 07:49
37

Ajax heeft een nieuw bod uitgebracht op Lisandro Magallan van negen miljoen dollar, omgerekend zo'n 7,5 miljoen euro. Dat melden diverse Argentijnse media. De Amsterdammers hebben al langer hun zinnen gezet op de Argentijn.

De Telegraaf meldde woensdagochtend al dat Ajax zich opnieuw wil melden bij Boca Juniors, dat komende nacht de kampioenswedstrijd speelt tegen Gimnasia LP. Boca Juniors-president Daniel Angelici liet eerder weten dat een eerste bod van de Amsterdammers was afgewezen. Naar verluidt bedroeg dat vijf miljoen euro.

Ajax laat het daar dus echter niet bij zitten. Een delegatie van de club zou momenteel in Zuid-Amerika zijn. De Amsterdammers hebben behoefte aan nieuwe verdedigers. Zo nemen Nick Viergever (PSV) en Mitchell Dijks (Bologna) deze zomer afscheid en is Joël Veltman lang uitgeschakeld met een blessure. Bovendien heeft Matthijs de Ligt zijn vertrekwens uitgesproken.

Magallan staat sinds 2012 onder contract bij Boca. De 24-jarige Argentijn is een vaste waarde in het hart van de defensie bij zijn club.