'Real Madrid luistert naar obsessie Perez en onderhandelt weer met Neymar'

'Real Madrid luistert naar obsessie Perez en onderhandelt weer met Neymar'

09-05-2018 09:15
25

Een opvallend gerucht uit Spanje: Neymar is weer in onderhandeling met Real Madrid. De Spaanse grootmacht hoopt de Braziliaan deze zomer over te nemen van Paris Saint-Germain.

Dat meldt AS. Een delegatie van Real Madrid is de voorbije periode twee keer in Brazilië geweest voor een gesprek met Neymar, die in zijn thuisstad Rio de Janeiro was om te herstellen van de operatie aan zijn rechtervoet. Real-voorzitter Florentino Perez is volgens AS 'obsessief' bezig met de komst van de aanvaller van PSG.

Die obsessie begon twaalf jaar geleden, toen Neymar twee weken stage liep bij Real Madrid. Vijf jaar later was De Koninklijke in verregaande onderhandeling met het toenmalige toptalent van Santos, totdat FC Barcelona tussenbeide kwam. In 2013 maakte Neymar de overstap naar Camp Nou.

Perez gelooft echter dat drie keer scheepsrecht is. Het Spaanse El Chiringuito verwacht dat Neymar een slordige 260 miljoen euro moet kosten. Vorig jaar stapte hij nog voor 222 miljoen over van Barcelona naar Paris Saint-Germain. In Frankrijk zou Neymar niet helemaal gelukkig zijn.