Van 't Schip zet punt achter PEC-rel: Meteen verontschuldigingen aangeboden

Van 't Schip zet punt achter PEC-rel: "Meteen verontschuldigingen aangeboden"

09-05-2018 14:36
22

PEC Zwolle-trainer John van 't Schip heeft geen problemen met Adriaan Visser. De voorzitter uitte zondag, kort na de 6-0 nederlaag tegen FC Utrecht, kritiek via Twitter.

Visser pleitte onder meer voor een 'serieuze analyse van de ervaren technische staf'. Dat zorgde voor veel verbazing. Nu het stof is neergedaald, komt Van 't Schip met een reactie in De Telegraaf.

"Het is nooit handig om na een verloren wedstrijd gelijk dingen te roepen vanuit de emotie. Laat staan dat je iets op social media zet", aldus de PEC-trainer. "Het bracht zogenaamd onze relatie in twijfel, maar dat is niet het geval. Adriaan heeft meteen zijn verontschuldiging aangeboden en we spreken elkaar volgende week face to face. Het was onnodig, maar wat mij betreft is er niks aan de hand."

Van 't Schip kijkt al met al terug op een geslaagd seizoen, ondanks de dramatische tweede seizoenshelft. "We moeten ook niet in negativisme blijven hangen. Als je mij vooraf had verteld dat wij dit seizoen negende zouden worden met een club die vorig jaar voor lijfsbehoud in de Eredivisie vocht, dan had ik blind getekend."