'Metamorfose bij Twente: acht spelers vertrekken, speciale behandeling voor duo'

'Metamorfose bij Twente: acht spelers vertrekken, speciale behandeling voor duo'

09-05-2018 15:23
56

FC Twente hoopt de Jupiler League in te gaan met Oussama Assaidi en Fredrik Jensen. De Enschedese club stelt volgens Voetbal International alles in het werk om de twee lichtpuntjes van afgelopen seizoen aan hun contract te houden.

De selectie van Twente ondergaat deze zomer een metamorfose. Acht spelers gaan sowieso vertrekken. Het gaat om Adam Maher, Mounir El Hamdaoui (transfervrij), Hidde ter Avest, Marko Kvasina en de huurlingen Thomas Lam, Adnane Tighadouini, Cristián Cuevas en Luciano Slagveer.

Wedden

Meer odds

Twente hoopt Assaidi en Jensen te behouden. De twee aanvallers waren dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes in Enschede. Met Assaidi en Jensen hoopt Twente binnen een jaar terug te keren naar de Eredivisie.

Voor volgend seizoen heeft Twente nog achttien contractspelers in de eerste selectie. VI schrijft dat veel van hen gaan vertrekken. Opvallend: de zaakwaarnemer van Joël Drommel meldde zich vorige week maandag al in de Grolsch Veste om te praten over de toekomst van de doelman, terwijl de degradatie nog vers was.