Rummenigge gaat voor transfer liggen: 'Hij speelt ook komend seizoen bij Bayern'

Rummenigge gaat voor transfer liggen: 'Hij speelt ook komend seizoen bij Bayern'

09-05-2018 16:51
30

Karl Heinz-Rummenigge heeft nog maar eens benadrukt dat Robert Lewandowski niet vertrekt bij Bayern München. De voorzitter wil bovendien niets weten van een verstoorde verstandhouding tussen de club en de 29-jarige Pool.

"Niemand hoeft zich zorgen te maken om Lewandowski en de verstandhouding met Bayern, die is zeer goed", vertelt Rummenigge aan BILD. "We weten wat we aan Robert hebben, ik ben heel blij dat hij nog een langdurig contract heeft." De spits ligt nog tot medio 2021 vast in de Allianz Arena. "Er is geen reden tot zorg. Hij speelt ook komend seizoen voor Bayern München."

Wedden

Meer odds

Rummenigge reageert daarmee op de speculaties dat de Pool wil vertrekken. Hij zou in de belangstelling staan van onder meer Real Madrid. Lewandowski zorgde afgelopen weekend voor opschudding door de hand van trainer Jupp Heynckes te weigeren na zijn wissel. Volgens de oefenmeester was de goaltjesdief enkel teleurgesteld dat hij werd vervangen en is de lucht inmiddels geklaard.

Eerder toonde Lewandowski zich ook kritisch na de Champions League-uitschakeling tegen Real Madrid. Rummenigge neemt hem dat niet kwalijk. "Ik ben een democraat, iedereen mag zijn mening geven."