PSV doet zaken met De Graafschap: Ik heb hier veel mooie jaren gehad

PSV doet zaken met De Graafschap: "Ik heb hier veel mooie jaren gehad"

10-05-2018 08:16
13

PSV heeft een nieuwe scout ingelijfd: Iwan Geurts gaat De Graafschap deze zomer verruilen voor de landskampioen. De Doetinchemmers hebben de transfer woensdag bekendgemaakt via hun website.

Geurts was elf jaar lang werkzaam voor De Graafschap en kijkt met veel voldoening terug op zijn tijd in de Achterhoek. "Ik heb hier veel mooie jaren gehad, mezelf enorm kunnen ontwikkelen en ben blij dat ik van betekenis heb kunnen zijn voor deze bijzondere club. De Graafschap mag enorm trots zijn op de prestaties die de jeugd levert en ik hoop dat ze geduld hebben met de talenten", laat hij weten in een reactie. Geurts heeft veel zin om in Eindhoven aan de slag te gaan. "Het is natuurlijk een prachtige kans voor mij om deze stap te maken, al laat het vertrek bij De Graafschap me zeker niet koud."

Directeur George de Jong bedankt Geurts namens De Graafschap voor bewezen diensten. "Het fundament voor een succesvolle opleiding is de kwaliteit van de instroom van jonge talenten. Iwan en zijn scouts kunnen trots zijn op wat ze op dat gebied samen hebben gerealiseerd de afgelopen periode. Dit succes is ook PSV niet ontgaan."